Søk billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Barcelona Aquarium

Fra kr 242

Tilbring en morsom dag i Barcelona Akvarium og utforsk verden under havoverflaten. Akvariet har masser av aktivteter for store og små, og er ansett for å være et av de mest betydningsfulle utdannelsessentrene i verden med tanke på livet i Middelhavet. 

Høydepunkter

- Besøk Barcelonas fantastiske akvarium
- Se de 35 akvariene og 11.000 dyr
- Utforsk barneavdelingen Explora!
- Prøv 50 interaktive aktiviteter

Hva bør jeg forvente?

Utforsk livet under havoverflaten
Med sine 35 akvarier, 11.000 dyr og 450 forskjellige dyrearter, en 80 meter lang undersjøisk tunnel, seks millioner liter vann og Europas eneste ocenarium, er dette akvariumet helt unikt og et sted som bør oppleves når du besøker Barcelona. Flere enn 14 millioner mennesker har allerede besøkt det fantastiske akvariumet!

Barn kan leke og lære mer om marineliv i barneavdelingen av akvariet ved navn Explora! Det er 50 interaktive aktiviteter hvor barn kan røre, se, lytte til, utforske og oppdage naturen.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med til Barcelona Akavrium.

Billett-kategorier

Finnes det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelige for barn mellom 2-14 år. Barn under 2 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Åpningstider

Åpningstider: Juli og august: 09:30 til 23:00. Juni, september og helger: 09:30 til 21:30. Resten av året: 09:30 til 21.00. (Inngang inntil en time før stenging)

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Veibeskrivelse

Barcelona Aquarium

Adresse
Moll d’Espanya del Port Vell, s/n 08039 BARCELONA

×