Ticmate
Billetter til internasjonale begivenheter
Aktiv i 130 land på 6 kontinenter

Om BarcelonaBilletter.no

BarcelonaBilletter.no er et svensk firma med kontorer i Sverige, København, Barcelona og et kundesenter i London. BarcelonaBilletter.no sitt oppdrag er å hjelpe alle folk som er interessert i å få informasjon og billetter til attraksjoner, flamenco show, sightseeing og spise arrangement i Barcelona, på en rask, sikker og problemfri måte. Vi tilbyr alltid konkurransedyktige priser, takket være våre lokale avtaler og forbindelser, også til hendelser i Barcelona som kan være utsolgt. Som vår kunde garanterer vi at du kan kjøpe dine billetter trygt i et sikkert miljø, og vi vil gjøre vårt beste for å gjøre ditt opphold i Barcelona like fantastisk som du har drømt om.

En forretningsidé drevet av lidenskap og interesse

Hr. Marcus Moeschlin, mannen bak BarcelonaBilletter.no, har et ekte lidenskapelig forhold til fotball, musikaler, konserter, attraksjoner og andre typer hendelser. Allerede som en ung 18 år gammel mann, organiserte han turet til rockekonserter rundt om i Sverige. Hans karriere har alltid vært fokusert rundt å tilby folk fantastiske arrangement og internasjonale opplevelser til konkurransedyktige priser, ikke minst under Marcus tid som eier av et Box Office i Sverige. Marcus er også en blant en håndfull av digitale pionerer innen arrangementsbransjen, ettersom han så tidlig som i 1990 bidro til å skape Global Tickets, et unikt nettverk, der 22 land kjøpte og solgte billetter til internasjonale arrangement seg i mellom. Tilbake i 1990, brukte konkurrentene fortsatt faks, teleks og telefoner. For dette pionerarbeidet mottok Global Tickets i 1992 «The Queen´s Award» for den beste eksportideen. Kort fortalt har ligger det mange års erfaring bak BarcelonaBilletter.no, med kontorer i Sverige, Danmark, Spania og et kundesenter i London, Barcelona og København, som sammen utgjør BarcelonaBilletter.no et lokalt firma med globale nettverk og ambisjoner.

BarcelonaBilletter.no eies av Ticmate

Marcus Moeschlins hovedselskap Ticmate har bare eksistert siden 2006, men har kunnet vise til en god utvikling år for år siden. Det er Ticmates visjon å være en ledende aktør i Europa innen salg av billetter til internasjonale arrangementer av alle slag. Som en del av denne strategien grunnla Ticmate den første musikalsiden LondonMusikaler.se. I dag kan du finne LondonMusikaler.se. på ti ulike språk og i mer enn ti land, inklusiv LondonMusikaler.no i Norge. Visjonen for BarcelonaBilletter.no er at siden skal være tilgjengelig på mer enn 17 språk og kunne brukes i over 40 land. 2009-2011 lanserte Ticmate også sider som selger fotballbilletter i Storbritannia og Spania, inkl. LondonFotball.no, BarcelonaFotball.no og MadridFotball.no og de svært populære sider LondonBilletter.no , ParisBilletter.no , NewYorkBilletter.no og RomaBilletter.no som i likhet med BarcelonaBilletter.no.no selger billetter til attraksjoner, sightseeing og transport i London, Paris, New York og Roma. I styret finner du i tillegg til adm.dir. Marcus Moeschlin også Ole Oftedal og Jan Friedman. Både Oftedal og Friedman har mange års erfaring fra selskapsledelse og styrearbeid innen forretningsvirksomhet, reisevirksomhet og media.