Søk billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Casa Batlló: Skip the line

Fra kr 280

Besøk en av Antoni Gaudis mest berømte bygninger - Casa Batlló! Casa Batlló ligger på den kjente shoppinggata Passeig de Gracia og er et arkitektonisk mesterverk! Med forhåndsbestilte billetter kan du slippe køen til den populære severdigheten!

Høydepunkter

- Slipp køen til Gaudis Casa Batlló
- Lær mer med lydguide
- Gratis for barn under 7 år 

Hva bør jeg forvente?

Utforsk Gaudis Casa Batlló
Bygningen ble opprinnelig designet av Gaudi til Josep Batlló, en velhavende aristokrat som ville ha et fornemt og spesielt hjem. Señor Battló bodde med familien sin i de to nederste etasjene, mens de øverste etasjene ble leid ut som leiligheter. 

Utefra ser det ut som at Casa Batlló er laget av kranier og knokler. 'Kraniene' er faktisk balkonger og 'knoklene' er de bærende søylene.

Gaudi brukte farger og former fra marineliv som inspirasjon til dette bygget. Fargene på fasaden er for eksempel de samme som findes i naurlige koraller. Bygningen er utrolig vakker og helt klart verdt et besøk!

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med til Casa Batlló.

Billett-kategorier

Finnes det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 7-17 år. Det er gratis for barn i alderen 0-6 i følge med en betalende voksen.

Åpningstider

Åpningstider: 09:00 – 20:00

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Spar tid - slipp køen

Veibeskrivelse

Casa Batlló: Skip the line

Adresse
Passeig de Gràcia, 43 08007 Barcelona

×