Søk billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Sagrada Familia og tårnene - Slipp køen

Fra kr 411

Hopp over køen til Sagrada Familia og tårnene, og spar tid! Kirken La Sagrada Familia er helt nødvendig å få med seg under et besøk til Barcelona! Forhåndsbestill dine billetter hjemmefra og unngå timer med venting til Gaudis mesterverk. 

Høydepunkter

- Få en spesifikk inngangstid og hopp over køen til Sagrada Familia og tårnene
- Beundre fasadene, innsiden, museet og kirken designet av Gaudi
- Besøk et av tårnene og opplev utsikten over Barcelona
- Augio-guide er tilgjengelige for voksne, ungdom og pensjonister (finnes på 8 språk)

Hva bør jeg forvente?

Besøk populære Sagrada Familia
Kriken er i sentrum av Barcelona, og har i løpet av årene blitt et av de mest universelle tegnene på byens og landets identitet. Den blir besøkt av millioner av mennesker hvert år og mange flere studerer arkitekturer og det religiøse innholdet. 

Arbeidet med kirken begynte i 1882. Mot slutten av 1883, fikk Gaudí oppdraget med å utføre arbeidene, som han fortsatte med til sin død i 1926. Siden den gang har forskjellige arkitekter fortsatt arbeidet og hans originale ide, men kirken er fortsatt ikke fullført.. 

Hør om den spennende historien til Sagrada Familia
Innenfor kan du utforske kirken i ditt eget tempo. Hvis du ønsker å lære om den berømte kirken, kan du velge å låne en audio-guide og få en 1 time og 45-minutters tur om Sagrada Familia. 

Audio-guiden er tilgjengelig på åtte språk: Katalansk, spansk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, portugisisk og russisk. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan virker det?
Velg et tidsvindu som passer deg. Du må være ved inngangen på dette tidspunktet. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Siden billettene er personlige og trenger å bli utstedt med navn, bestillingsnummer og tid, kan det ta opp til 2 timer før du mottar din e-billett via e-post. Bare skriv ut din billett og ta den med deg til Sagrada Familia.  

Hvem kan besøke tårnene?
Barn under 6 år er ikke tillatt å besøke tårnene og barn under 17 må være i følge med en voksen. Den som ikke følger disse kravene kan bli nektet adgang til tårnene. 

Hvordan kommer jeg opp til tårnene? 
Fasadene er ikke tilkoblet tårnene og derfor er det uavhengige innganger. Besøket til tårnene kan kun gjøres med heis, en per fasade.  

Du vil få tilgang til et av de to tårnene (Enten 'Tårnet til Lidenskap-Fasaden' eller 'Tårnet til Fødsel'-Fasaden), avhengig av tilgjengeligheten.

For sikkerhet, er rullestoler, barnevogner og gåstoler ikke tillatt i tårnene. Folk med redusert mobilitet, gravide kvinner, og de som lider av svimmelhet, vertigo, anemi, klaustrofobi, hjerteproblemer, pusteproblemer el.l. har ikke tilgang til tårnene. 

Viktig informasjon

- Stengingen av enkelte områder av Basilikaen som tidvis kan forekomme, medfører ingen rabatt eller refundering av prisen for billetten.
- Vesker og sekker må låses inn i garderoben.
- For sikkerhetsgrunner, i tilfelle vanskelige værforhold (sterk vind eller regn) kan heisene til tårnene komme til å være stengt.

Åpningstider

Åpent daglig fra 9 til 19:00.

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Printet billett

Spar tid - slipp køen

Lydguide

Veibeskrivelse

Sagrada Familia og tårnene - Slipp køen

Adresse
Carrer de Mallorca, 401, Barcelona

×