Utenfor Barcelona

Besøk Gerona, Figueras inkl. det berømte Dali-museet, Montserrat eller Sitges vakre strender utenfor Barcelona. Billetter kan bestilles her!

Utenfor Barcelona
 
Gerona – Figueras - Dali museum

Gerona – Figueras - Dali museum

Legg Barcelona bak dere og utforsk Figueres og Gerona. Billetter til bussturen; Barcelona til Gerona – Figureras her!

Fra 821 kr
Montserrat

Montserrat

Tur fra Barcelona til Montserrat, berømt for utskjæringene av den svarte Madonna. Bestill turen Montserrat på morgenen her!

Fra 579 kr
Heldagstur til PortAventura

Heldagstur til PortAventura

Besøk PortAventura Park, Spanias største fonrøyelsespark utenfor Barcelona! Prøv ville berg- og dalbaner, se fortryllende show og utforsk seks forskjellige verdener. Det er garanteret moro for hele familien! Slipp køen med forhåndsbestilte billetter!

Fra 716 kr
Halvdagstur til Girona

Halvdagstur til Girona

Besøk den historiske middelalderbyen Girona utenfor Barcelona! Middelalderbyen er interessant av mange grunner: den har et av de best bevarte jødiske kvarterene i Europa, vakker middelalderarkitektur, en viktig kunstarv. Sikre deg en plass, bestill billetter på nettet!

Fra 579 kr
Montserrat & Barcelona

Montserrat & Barcelona

Nyt en heldagstur til vakre Montserrat som første del av turen. Andre del er en fascinerende tur i Barcelona, hvor du får oppleve Gaudis Sagrada Familia, Park Güell og Passeig de Gràcia. Sikre deg en plass, bestill billetter her!

Fra 1010 kr
Shoppingtur til La Roca Village

Shoppingtur til La Roca Village

Spar opptil 60% på designertøy og kjente merker på den populære shopping-outletten La Roca Village utenfor Barcelona! Velg den avgangen som passer det og få et eksklusivt rabattkort på 10% med på kjøpet. Bestill billetter her!

Fra 211 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn