Søk billetter

Lignende opplevelser

Flamenco Show at Tablao de Carmen

Fra kr 413

I Tablao de Carmen får du oppleve et klassisk tablao flamencoshow. Det betyr at det ikke er en formell koregrafi eller synkronisert framvisning. Showet presenterer mange av de viktigste stilartene av flamenco. Få fatt i billetter hjemmefra og gjør deg klar til en kveld fylt med musikk, dans og sang! 

Høydepunkter:
- Nyt et flamencoshow i Tablao de Carmen
- Velg mellom middag & show eller drink & show
- Få gratis inngang til Poble Espanyol de Montjuïc
- Opplev en kveld fylt med musikk, sang og dans
- Se mange forskjellige stilarter av flamenco

Nyt et flamencoshow i Tablao de Carmen
Tablao de Carmen flamencoshow ble etablert som en hyllest til den berømte Flamenco-danseren Carmen Amaya. Tablao de Carmen har opprettholdt et impornerende artistisk nivå siden det først åpnet i 1988.

Tablao de Carmen har alltid været berømt for sin høye standard, og showet inneholder alltid dyktige, annerkjente artister innenfor flamencoverdenen, sammen med lovende unge talenter - da stedet har tradisjon for å fungere som en slags skole og springbrett til videre karrierer for unge flamenco-dansere.. 

Showet på Tablao de Carmen er et klassisk tablao-show; der er ingen formell koregrafi eller synkronisert framvisning. Showet presenterer mange av de viktigste og mest alminnelge stilartene av flamenco, så publikum kan nyte hele paletten av kunstarten: musikk, dans og sang. 

Tablaoet ligger i Poble Espanyol de Montjuïc, en av Barcelonas mest interessante parker, omringet av mange interessante severdigheder for besøkende. 

Du kan velge mellom middag og show eller en drink og show. 

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med til Tablao de Carmen. 

Hvor lenge varer showet?
Showet varer ca. 1½ time med drinks og ca. 2 timer med middag. Møt opp 15 min. før showet starter. 

Hva er på menyen?
Du kan se de to menyene her: Tapas, Carmen & Children Menu

Når kan jeg besøke Poble Espanyol de Montjuïc?
Med billettene dine til et flamencoshow i Tablao de Carmen får du også gratis inngang til Poble Espanyol de Montjuïc en time før showet ditt. 

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 4-12 år. Det er gratis for barn i alderen 0-3 i følge med en betalende voksen.

Åpningstider

Show og drink, hver dag kl. 18:45 og 21:15 Show og middag, hver dag kl. 18:15 og 20:45 Vær der 15 min før.

Bestill

ons, 15 aug 2018

Veibeskrivelse

Flamenco Show at Tablao de Carmen

Møtested: Avda. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 Poble Espanyol de Montjuïc 08038 Barcelona (for kart, se under «veibeskrivelse»)