Flamenco show på Tablao Cordobes

3.5 (2)
Fra kr 477

Tablao Cordobes er ansett for å være et av det viktigste flamencostedene i hele Spania! Tablao Cordobes er velkjent for sine mange viktige og annerkjente kunstnere, både levende legender og unge lovende. Et show i Tablao Cordobes er en opplevelse du må unne deg selv minst én gang! 

Høydepunkter:
- Opplev et flamencoshow uten like
- Velg melllom middag og show eller drink og show
- Beundre de dyktige flamencodanserne
- Nyt den særlige, tradisjonelle gastronomien

Nyt et flamencoshow uten like
De største navnene innenfor flamenco åpnet dette tablao sammen med grundleggerne, guitaristen Luis Adame og kona hans flamencodanseren Irene Alba. 

Tablao Cordobes har ligget midt i hjertet av Las Ramblas i Barcelona siden 1970, og stedet blir drevet av en lidenskapelig familie av flamencokunstnere. Den dag i dag er Tablao Cordobes ansett for å være legendarisk blandt flamencoeksperter og stedet er helt klart verdt et besøk! 

I tillegg er dette tablao kjent som en av Barcelonas beste show-restauranter. Her kan du få en særlig, tradisjonell middagsoplevelse laget med lokale råvarer av ypperste kvalitet. 

Du kan velge mellom middag og show eller en drink og show. 
 
Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med til Tablao Cordobes. 

Hvor lenge varer showet?
Showet varer ca. 1½-2 timer med drinks og ca. 3 timer med middag. Møt opp 15 min. før showet starter. 

Hva er på menyen?
Middagen består av en middelhavsbuffet, med 33 varme og kalde retter, kaker og ubegrenset med drikkevarer (vin, sangria, øl, sodavand, mineralvann og kaffe). 

Finnes det barnebilletter?
Nei, men barn under 3 år kommer gratis inn sammen med en betalende voksen. 

Åpningstider

Show og drink, hver dag kl. 19.15, 21.00 og 22.30. Show og middag, hver dag kl. 18.00, 19.30 og 21.15. Vær der 15 min. før

Bestill

ons, 19 des 2018

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Veibeskrivelse

Flamenco show på Tablao Cordobes

Tablao Cordobes La Rambla 35 08002 Barcelona