Sagrada Familia og tårnene - Slipp køen

Fra kr 271

Hopp over køen til Sagrada Familia og tårnene, og spar tid! Kirken La Sagrada Familia er helt nødvendig å få med seg under et besøk til Barcelona! Forhåndsbestill dine billetter hjemmefra og unngå timer med venting til Gaudis mesterverk. 

Høydepunkter:
- Få en spesifikk inngangstid og hopp over køen til Sagrada Familia og tårnene
- Beundre fasadene, innsiden, museet og kirken designet av Gaudi
- Besøk et av tårnene og opplev utsikten over Barcelona
- Augio-guide er tilgjengelige for voksne, ungdom og pensjonister (finnes på 8 språk)

Besøk populære Sagrada Familia
Kriken er i sentrum av Barcelona, og har i løpet av årene blitt et av de mest universelle tegnene på byens og landets identitet. Den blir besøkt av millioner av mennesker hvert år og mange flere studerer arkitekturer og det religiøse innholdet. 

Arbeidet med kirken begynte i 1882. Mot slutten av 1883, fikk Gaudí oppdraget med å utføre arbeidene, som han fortsatte med til sin død i 1926. Siden den gang har forskjellige arkitekter fortsatt arbeidet og hans originale ide, men kirken er fortsatt ikke fullført.. 

Hør om den spennende historien til Sagrada Familia
Innenfor kan du utforske kirken i ditt eget tempo. Hvis du ønsker å lære om den berømte kirken, kan du velge å låne en audio-guide og få en 1 time og 45-minutters tur om Sagrada Familia. 

Audio-guiden er tilgjengelig på åtte språk: Katalansk, spansk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, portugisisk og russisk. 

Hvordan virker det?
Velg et tidsvindu som passer deg, f.eks 10-12, 12-14, o.s.v. Vennligst merk at du vil få en nøyaktig tid innen dette tidsvinduet, som blir tydelig oppgitt på din e-billett. Du må være ved inngangen på dette tidspunktet. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Siden billettene er personlige og trenger å bli utstedt med navn, bestillingsnummer og tid, kan det ta opp til 48 timer før du mottar din e-billett via e-post. Bare skriv ut din billett og ta den med deg til Sagrada Familia.  

Hvem kan besøke tårnene?
Barn under 6 år er ikke tillatt å besøke tårnene og barn under 17 må være i følge med en voksen. Den som ikke følger disse kravene kan bli nektet adgang til tårnene. 

Hvordan kommer jeg opp til tårnene? 
Fasadene er ikke tilkoblet tårnene og derfor er det uavhengige innganger. Besøket til tårnene kan kun gjøres med heis, en per fasade.  

Du vil få tilgang til et av de to tårnene (Enten 'Tårnet til Lidenskap-Fasaden' eller 'Tårnet til Fødsel'-Fasaden), avhengig av tilgjengeligheten.

For sikkerhet, er rullestoler, barnevogner og gåstoler ikke tillatt i tårnene. Folk med redusert mobilitet, gravide kvinner, og de som lider av svimmelhet, vertigo, anemi, klaustrofobi, hjerteproblemer, pusteproblemer el.l. har ikke tilgang til tårnene. 

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom alderen 6 og 10 år. Barn under 6 år er gratis i følge med en betalende voksen, men barn under alderen 6 år er ikke tillatt å besøke tårnene

Viktig informasjon:

- Stengingen av enkelte områder av Basilikaen som tidvis kan forekomme, medfører ingen rabatt eller refundering av prisen for billetten. 

- Vesker og sekker må låses inn i garderoben.

- For sikkerhetsgrunner, i tilfelle vanskelige værforhold (sterk vind eller regn) kan heisene til tårnene komme til å være stengt.

Åpningstider

Åpent daglig fra 9 til 19:00. Velg en tidsluke som passer deg når du bestiller billetter. Den konkrete tiden står på e-billetten.

Bestill

man, 22 okt 2018

Mobile voucher accepted

Printet billett

Save time – Skip the line

Veibeskrivelse

Sagrada Familia og tårnene - Slipp køen

Carrer de Mallorca, 401, Barcelona