Sightseeing

Nyt Barcelona på best mulig måte! Bli med på en av våre mange sightseeingturer som du kan bestille her. Se hele Barcelona inkl. Gaudi, La Ramblas, Pueblo Espanyol og mye, mye mer.

Sightseeing
 
Sykkeltur i Barcelona

Sykkeltur i Barcelona

Bli med på en morsom sykkeltur i Barcelona! Opplev alle de berømte severdighetene og utforsk også mindre beferdede stier. Bestill billetter i dag, og få dem sendt direkte til innboksen din.

Barcelona-kortet

Barcelona-kortet

Sikre deg Barcelina-kortet hjemmefra og gjør deg klar til å utforske den fantastiske byen. Nyt gratis transport i Barcelona, inkludert tur/retur fra flyplassen. Slipp køene og få gratis inngang til mange av byens museer. Få adgang til andre attraksjoner og gode rabatter over hele byen.

Fra 469 kr
Barcelona Highlights Tour

Barcelona Highlights Tour

Oppdag Barcelona, Spanias vakreste by, når du deltar på den klassiske byturen i Barcelona. Bestill billetter her!

Fra 521 kr
Barcelona heldagstur

Barcelona heldagstur

Tilbring dagen med å utforske Barcelona. Se Gaudis berømte bygninger i Barcelona. Bestill Barcelona heldagstur her!

Fra 937 kr
Barcelona kunstnerisk by sightseeing

Barcelona kunstnerisk by sightseeing

Se verkene til Gaudi i Barcelona. Billetter til turen; Barcelona kunstnerisk by sightseeing kan kjøpes her!

Fra 490 kr
Barcelona Aquarium

Barcelona Aquarium

Tilbring en morsom dag i Barcelona Akvarium! Akvariet har masser av aktivteter for store og små. Slipp køen med forhåndsbestilte billetter!

Fra 209 kr
Barcelona Hop-on Hop-off

Barcelona Hop-on Hop-off

Med din forhåndsbestilte Barcelona Hop-on Hop-off-busbillett er du helt klar til å utforske Barcelona. Hop-on Hop-off-bussene er en av de morsomste, beste og billigste måtene å dra på sightseeing på! Velg mellom 24- eller 48-times billetter, bestill på nettet!

Fra 292 kr
Poble Espanyol

Poble Espanyol

Poble Espanyol på Montjuïc i Barcelona er vel verdt et besøk. Kjøp dine billetter til Poble Espanyol på Montjuïc i Barcelona her!

Fra 125 kr
Barcelona Zoo

Barcelona Zoo

Besøk Barcelona Zoo i den sjarmerende delen av gamle Barcelona, og opplev 4000 dyr fra over 400 dyrearter, inkludert etterkommerne av albinogorillaen Snowflake, delfiner, tropiske fugler, reptiler m.m. Bestill på nettet og få e-billetten via e-post.

Fra 209 kr
Las Golondrina de Barcelona

Las Golondrina de Barcelona

Dra på båttur i Barcelonas havn og langs byens kystlinje med Las Golondrina de Barcelona. Velg mellom to sceniske turer og gjør deg klar til å oppleve Barcelona fra vannet. Kjøp billetter her!

Fra 167 kr
Mirador de Colom

Mirador de Colom

Besøk det ikoniske Barcelona-monument Mirador de Colom, også kjent som Columbus-monumentet. Du kan ta heisen inni søylen til utsiktsgalleriet på toppen. Herfra har du en fantastisk utsikt utover Barcelona, 60 meter over jorden. Kjøp billetter her!

Fra 68 kr
Montjuïc-taubanen

Montjuïc-taubanen

Reis til toppen av Montjuïc Hill og nyt den utrolige utsikten over havnen og Barcelona by. Skaff billetter til Montjuïc-taubanen her.

Barcelona Attractions Pass

Barcelona Attractions Pass

Barcelona Attractions Pass, også kjent som iVenture-kortet, er en spennende ny måte å besøke attraksjoner og dra på populære turer på. Med iVenture-kortet ditt får du 10 standardaktiviteter og 1, 3 eller 5 premium-aktiviteter. Kjøp kortet her og spar opptil 40% på turer og attraksjoner.

Fra 885 kr
Gotisk tur til fots

Gotisk tur til fots

Barcelonas gotiske kvarter er et av byens mest sjarmerende områder. Kvarteret linker på fineste vis fortiden til nåtiden. Oppdag gatenes, plassenes, de skjulte hjørnene og de flere hundre år gamle bygningenes sjarme sammen med din dyktige guide - som tar deg på en reise gjennom Barcelonas historie.

Fra 167 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn